HeadOnEast

 

HEADONEAST: 30.09. i 01.10.2022.

HeadOnEast, Osijek 30.9. - 1. 10. 2022.
Iako hedonizam živi na istoku cijele godine, postoji trenutak kada zasja u punom sjaju! Već četvrtu godinu zaredom tijekom dvodnevnog festivala hedonizma, na jednom mjestu svijetu nudimo najbolje od Slavonije i Baranje.
HeadOnEast je ove godine dobio predznak „kraljevskog“ jer će se glavni program odvijati u Parku kralja Petra Krešimira IV. i Perivoju kralja Tomislava. Uz umjetnost svjetla, neizostavni su i ovoga puta vino i umjetnost, pivo i gastro delicije, a sve će to začiniti i Fluentes, Gelato sisters, Z++, Massimo, Daleka obala, Meritas, Ida Prester & Lollobrigida, Hrvatska Funk Delegacija, Nera Mamić & Updown, Filip Pavić Quartet… I za najmlađe hedoniste pripremamo posebna iznenađenja u dvorištima Muzeja likovne umjetnosti i Gradske knjižnice te na drugim gradskim lokacijama, a sve pod vodstvom Slavonaca i Baranjaca, dragih i toplih ljudi te najboljih domaćina.
 
???? Kraljica Pija
???? Dvorište umjetnosti
???? Kraljeva pričaonica
???? Beercuz
???? KraljeVina
???? Kazalište na aveniji
???? Labos
???? Klasika u parku
???? In Da Sofa
???? Kraljev park
???? Street Food
???? Kuće svjetla
???? Sajam antikviteta
 
Zato, svi HeadOnEast i otkrijte Slavoniju i Baranju! ????????????✈️
 
Više: OVDJE
 
PROGRAM:

 


Događaj organiziraju Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija uz partnere Grad Osijek, Turističku zajednicu grada Osijeka, Kulturni centar Osijek, Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku, Hrvatsku turističku zajednicu, Hrvatsku agenciju za poljoprivredu i hranu, Muzej likovnih umjetnosti u Osijeku, Gradsku i sveučilišnu knjižnicu Osijek, Kreativnu agenciju Adverta, Udrugu Đola, Udrugu Breza te Regionalni centar kompetencije Ugostiteljsko-turistička škola Osijek.

Iako hedonizam živi na istoku cijele godine, postoji trenutak kada zasja baš, baš u punom sjaju! Već četvrtu godinu za redom tijekom dvodnevnog festivala hedonizma, na jednom mjestu svijetu nudimo najbolje od Slavonije i Baranje. 30. rujna i 1. listopada u Osijeku se održava HeadOnEast!

Ove je godine dobio predznak „kraljevskog“ jer će se glavni program odvijati u Parku kralja Petra Krešimira IV i Perivoju kralja Tomislava. Uz umjetnost svjetla, neizostavni su i ovoga puta vino i umjetnost, pivo i gastro delicije, a sve će to začiniti i brojni glazbenici.


Hedonizam je na istoku!

Trodnevni zabavni događaj, prigodnog naziva „HeadOnEast“ ili jednostavno - Hedonist, poziva sve ljude željne užitka da se zapute na istok. Uživat ćete, kako i priliči pravim hedonistima, u najboljem što Slavonija i Baranja imaju za ponuditi.

Tih dana, stara Tvrđa zadivljuje brojnim tematskim prolazima i ulicama, jedinstvenim sadržajima i maštovitim aktivnostima, te mirisima najboljih gastronomskih delikatesa regije. Sve to naslanja se na prezentaciju bogate ponude Slavonije i Baranje – od poznatih manifestacija do raznovrsne kulturne ponude. Otkrijte kako živjeti hedonizam punim plućima i inspirirajte se okusima, bojama i ljepotama ove regije.

Sve je jasno! Hedonisti, nema predaje - osim predaje užitku.

Informacije o događaju i programu detaljno možete pratiti na visitslavoniabaranja.com, Facebook stranici Visit Slavonija Baranja i Instagram profilu visit.slavonija.baranja.