HeadOnEast

 

Kiša može isprati datum, ali ne i hedonizam na istoku Hrvatske.

Treća sreća obilježit će kraj 2021. i dati priliku svima da krenu put istočne Hrvatske i dožive Osijek, Slavoniju i Baranju na autentičan, a opet iznenađujući način kroz treće izdanje manifestacije HeadOnEast koje će se, makar padale sjekire, održati u osječkoj Tvrđi 29. i 30. prosinca 2021.

Nakon kiše dolazi HeadOnEast!

_____________________________________________________________________________________________________

Hedonizam je na istoku!

Trodnevni zabavni događaj, prigodnog naziva „HeadOnEast“ ili jednostavno - Hedonist, poziva sve ljude željne užitka da se zapute na istok. Uživat ćete, kako i priliči pravim hedonistima, u najboljem što Slavonija i Baranja imaju za ponuditi.

Tih dana, stara Tvrđa zadivljuje brojnim tematskim prolazima i ulicama, jedinstvenim sadržajima i maštovitim aktivnostima, te mirisima najboljih gastronomskih delikatesa regije. Sve to naslanja se na prezentaciju bogate ponude Slavonije i Baranje – od poznatih manifestacija do raznovrsne kulturne ponude. Otkrijte kako živjeti hedonizam punim plućima i inspirirajte se okusima, bojama i ljepotama ove regije.

Sve je jasno! Hedonisti, nema predaje - osim predaje užitku.

Informacije o događaju i programu detaljno možete pratiti na visitslavoniabaranja.com, Facebook stranici Visit Slavonija Baranja i Instagram profilu visit.slavonija.baranja.