ReArt festival, božićno izdanje online

 

Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART ove je godine uspješno organizirala ReArt festival 2020. u ljetnom izdanju te najavljuje i svoje zimsko izdanje. Kako je trenutna epidemiološka situacija nepogodna za održavanje božićnog izdanja uživo, odlučilo se ipak ga ostvariti online!

Božićno izdanje ReArt festivala održati će se online od 11. do 20. prosinca 2020. na društvenim mrežama i blogovima ReArt festivala te Vas pozivamo da pratite i sudjelujete u ReArtovoj kreativnosti!

Ove godine platforma za umjetnost kroz ReArt festival će biti predstavljena online u gotovo 10 dana raznolikog programa. Cilj je kroz kreativan sajam prezentirati što više izlagača potičući ih na kreativnost kroz snimanje i video isječke kako bi se što bolje predstavili publici. Naravno da online ne može zamijeniti uživo, no kroz multimedijalno predstavljanje lakše će publika doći do izlagača, zapratiti njihove stranice i kontaktirati ih radi kupovine njihovih proizvoda.

Time pozivamo i na zajedništvo orijentirajući se malim proizvođačima, umjetnicima, kreativcima koji su tek započeli svoj brand i šireći pomoć starijima za predstavljanje u online okruženju.

Predstaviti će se 28 ReArtovih izlagača i poticati na „Misli globalno, kupuj lokano” kako bi zainteresirani online mogli pronaći jedinstvene blagdanske poklone te podržati male proizvođače!

ReArt festival Vas poziva na online izdanje koje će se održati od 11. do 20. 12. 2020. na društvenim mrežama i blogu te još jednom prenosi poruku „Ovih blagdana kupujmo lokalno”.

http://reartfestival.blogspot.com/

https://hr-hr.facebook.com/reart.fest/

https://www.instagram.com/reartfestival/

http://udrugareart.blogspot.com/