Mile Kekin Trio slijeće u Novu rupu!

 

U četvrtak, 01. listopada ispred Kulturnog centra Osijek (kod Eurodoma) sa početkom u 20h, održat će se zadnja svirka u vanjskom dijelu programa.
Nastupit će Mile Kekin trio,
prenosimo Vam objavu Kulturnog centra Osijek:

Ako ste pomislili da smo završili sa svirkama, prevarili ste se!
Nova rupa i dalje je aktualna, a vanjski dio programa prije nego se preselimo unutra, završavamo sa svima poznatim Mile Kekinom. Frontman "Hladnog piva" ovoga puta dolazi u novom intimnijem ruhu što znači da će još strastvenije prenijeti emocije kroz riječi, a prate ga Damir Šomen i Danko Krznarić. Mile Kekin Trio priredit će nam fusion starijih hitova, ali i nove stvari koje je izbacio kao solo "igrač" kao recimo "Reno 4", "Beton" i "Zbogom tjeskobo".
Lokacija je naravno ista, plato ispred Kulturnog centra Osijek i Eurodoma, a početak od 20:00 sati.

Vidimo se! ????

*Ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz ograničen broj sjedećih mjesta i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Program će se održati uz pridržavanje epidemioloških okvira propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pri čemu će se posjetitelje pozvati na pridržavanje svih propisanih mjera. Tijekom programa bit će osigurana sjedeća mjesta kao i ona za visokim stolovima, a posjetitelji će u prostor održavanja moći ući nakon izmjerene tjelesne temperature, potpisane evidencije o prisustvu te obavezne dezinfekcije ruku.*

Foto: wikipedia (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hladno_pivo_(7._Mega_Bikers_susreti)_005.jpg)