Treći tjedan Nove Rupe

 

Treći tjedan Nove Rupe bit će žestok, jer nam na pozornicu stižu osječki rock sastavi. Tako u četvrtak (3.9.) od 21:00 sat, Echoes dolazi pokazati svoje umijeće. Riječ je o mladićima koji već dobro žare na pozornicima, a osnovani su tek prije tri godine.

Glavni vokal i gitara je Mario Huj, Boris Janković je na bass gitari, dok je virtuoz na klavijaturama Tomislav Jabrešić, dok će bubnjeve "izudarati" Luka Kolak.

Osim covera najpoznatijih pjesama Deep Purplea, Pink Floyda, Jimi Hendrixa, The Doorsa, jedva čekamo i izvedbu njihove prve autorske pjesme "Never Return". 

https://www.youtube.com/watch?v=eRYa8qERWmk

Subota navečer rezervirana je za dobri stari rock. The Red Roosters je poznati osječki rock band osnovan još 2004. godine. Entuzijazam i energičnost prenose u svojim autorskim pjesmama na engleskom jeziku, a poseban "touch" daju i coverima najpoznatijih izvođača iz sfere rock&rolla. Sastav čine Ljudevit Laušin koji je vodeći vokal i gitarist, dok mu pratnju na gitari pravi Josip Horvat. Luka Kolak smjestio se na bubnjevima, a Marijan Gašparović je na bassu. Bend je imao i svirke u Londonu, a u svojim počecima osvojili su nagradu za bend koji najviše obećava od strane Mega muzika i HGU.