Osječko ljeto ˊ́dvadeseto

 

(NAGRADNI NATJEČAJ)
Iako ljeto traje još skoro mjesec dana, godišnji odmori su iza nas, a ispred nas datum na koji bi inače obilježavali posljednju Osječku ljetnu noć u ovoj godini.

Kako smo u vremenu kada su nam putovanja i sloboda na koju smo navikli uvelike ograničeni, okrenuli smo se uživanjima sa svojom obitelji, šetnji parkovima, vožnji biciklom s prijateljima, spremanju slastica i malim vrtnim druženjima….

Percepcija luksuza se promijenila. Kao i ekskluzivnosti. Ne biramo više prenapučena mjesta, kao ni prevelika društva. Grad po mjeri čovjeka, društvo po mjeri duše. To je upravo Osijek. Bilo da je Vaš grad, ili ste tu u prolazu, u gOStima, sigurno će vam pristajati. Lijep je u sva 4 godišnja doba. Lijep je i ljeti. Jeste li doživjeli ljeto u Osijeku ove godine?

Nakon uspješne manifestacije u srpnju Turistička zajednica grada Osijeka i ovaj mjesec želi uključiti građane i sve drage goste u obilježavanje Osječke ljetne noći kroz online kampanju pod nazivom Osječko ljeto ˊdvadeseto.

Ispričajte nam svoju priču na temu osječko ljeto 'dvadeseto.

Kako ste ga proveli? Jeste li otkrili neko novo, skriveno mjesto? Je li Drava ove godine bila hladnija nego prošle? Ispričajte nam što je za Vas “ljeto u Osijeku“. Pokažite nam Vaše doživljaje ovogodišnjeg ljeta i recite nam kako bi pozvali svoje prijatelje, poznanike, turiste da provedu ljeto u Osijeku?

Sve informacije i detalje nagradnog natječaja možete preuzeti ovdje.

Za potpuni doživljaj osječkog ljeta, TZGO organizira  besplatno turističko vođenje pod nazivom Vojnici, gostionice, bludnice koje će se održati u petak 28.08.2020. Početak ture je u 18:15 sati na trgu Vatroslava Lisinskog ispred pulta Turističke zajednice gdje će biti evidentirani svi sudionici ture.

Kako je do sada navedena tura imala veliki odaziv građana, iz TZGO upozoravaju na nužnost pridržavanja svih epidemioloških mjera.

Napomena: tura nije prilagođena djeci i maloljetnicima.