Obavijest: Privremeno radno vrijeme ureda TZ grada Osijeka uslijed Covid19

 

PRIVREMENO RADNO VRIJEME ZA TURISTIČKI URED U GORNJEM GRADU, na adresi Županijska ulica 2, je: radnim danom od ponedjeljka do petka od 9:00 do 15:00 sati.

Ured u Tvrđi je zatvoren.

Dragi turisti i posjetitelji, cijenjeni ugostitelji i hotelijeri te svi poštovani članovi Turističke zajednice grada Osijeka,

slijedom razvoja događaja zbog proglašene pandemije i porast broja osoba s potvrđenom prisutnosti corona virusa Covid19 u Hrvatskoj, okolnim zemljama te u Osječko-baranjskoj županiji, dolazi do potrebe za još odgovornijim ponašanjem svih građana radi sprečavanja daljnjeg širenja bolesti.

Prema preporuci Ministarstva turizma R. Hrvatske putem službenog dopisa od 17. ožujka 2020. te prema preporuci Grada Osijeka od 13. ožujka 2020. u kojoj se službenike gradske uprave, zaposlenike u gradskim trgovačkim društvima i institucijama poziva na smanjenje izravnog kontakta sa strankama i potiče da se svi povjereni im radni zadatci, kada god je to moguće, obave telefonski ili putem elektroničke pošte, Turistička zajednica grada Osijeka donijela je odluku o prilagođenom režimu rada ureda za naredno razdoblje.

Molimo stranke da komunikaciju usmjere na e-mail tzosijek@tzosijek.hr i telefon 031 203 755 ili da u slučaju potrebe ugovore sastanak putem video veze koristeći Facebook Messenger na stranici Visit Osijek, a u iznimnom slučaju krajnje nužde i uživo.

Svi ugostitelji, hotelijeri i drugi članovi turističke zajednice koji imaju pitanja vezana za poslovanje i rad, velik dio informacija o često postavljanim pitanjima mogu dobiti posjetom dijelu web stranice TZ Osijek pod nazivom „Naš ured“ na linku: https://tzosijek.hr/nas-ured-687

Ukoliko imate pitanja vezana za načine postupanja u slučaju vaše ili izloženosti gosta bolesti Covid19, upute i linkove do nadležnih institucija za više informacija također potražite na dijelu stranice "Naš ured".

Na neodređeno vrijeme zatvara se Turistički info-centar u Tvrđi na adresi Trg Svetog Trojstva 5.

Naši turisti i posjetitelji sve turističke informacije mogu također dobiti telefonom ili e-mailom, te kao i do sada posjetom Web stranici www.tzosijek.hr i „Facebook stranici Visit Osijek - Turistička zajednica grada Osijeka“ https://web.facebook.com/TZ.Osijek/. Također, pozivamo vas da i dalje pratite naš Instagram profil „visitosijek“ https://www.instagram.com/visitosijek/.

Ovaj režim rada vrijedi do daljnjega. (Nova obavijest: radno vrijeme u normalnom režimu rada sa strankama je radnim danom od 9 do 15 sati)

Ove su mjere poduzete s ciljem očuvanja zdravlja svih nas te s namjerom da doprinesemo da se situacija što prije normalizira i omogući nam normalan nastavak rada.

Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo vas da se pridržavate ovih uputa.

Iz TZ grada Osijeka želimo vam mirne dane pred nama i puno zdravlja!

OBAVIJESTI O STANJU S PANDEMIJOM BOLESTI COVID-19 PRATITE NA SLUŽBENOJ WEB STRANICI VLADE REPUBLIKE HRVATSKE: https://www.koronavirus.hr