Obavijest: Otkazivanje ili odgoda javnih događanja u Osijeku uslijed Covid19

 

OBAVIJEST: PREMA SLUŽBENOJ OBJAVI GRADA OSIJEKA OD 13. OŽUJKA 2020., ZBOG PANDEMIJE BOLESTI COVID19 (CORONAVIRUS DISEASE 2019)
 
preporučuje se otkazivanje ili odgađanje za drugi termin svih javnih manifestacija planiranih u narednom razdoblju.
 
Grad Osijek do daljnjega neće izdavati dozvole za javna događanja, odgoditi će aktivnosti u vlastitim javnim prostorima kojima upravlja te zatvoriti društvene i sportske objekte poput Gradskih bazena.
 
 
Rad turističkog ureda i turističkog info-centra TZ Osijek
 
I mi, djelatnici turističkog info-centra Turističke zajednice grada Osijeka, nadamo se da ova krizna situacija neće potrajati dulje od travnja te pozivamo sve koji se žele informirati o turističkoj ponudi grada i okolice da najprije pregledaju web stranicu www.tzosijek.hr.
 
Članovima TZ-a ugostiteljima i hotelijerima, te svima koji planiraju započeti poslovanje u turizmu, predlažemo da nam se za sva pitanja vezana za rad i preporuke obrate telefonom na 031 203 755, e-mailom na tzosijek@tzosijek.hr ili da osnovne informacije potraže posjetom dijelu web stranice pod nazivom Naš ured https://tzosijek.hr/nas-ured-687.
 
U slučaju da ipak postoji potreba vašeg dolaska u našu poslovnicu u Gorjem gradu, u Županijskoj ulici 2 možete nas i dalje kontaktirati u privremenom radnom vremenu od 9 do 15 sati, isključivo u "virtualnom" načinu rada putem iznad navedenim telefonom ili e-mailom.
 
Turistički info-centar Tvrđa se privremeno zatvara.