Vožnje turističkim gliserom na Dravi - Advent, Božić i Nova Godina (do 31.12.)

 

Turističke vožnje čamcem uz Blagdan Svetog Nikole zaštitnika mornara i vodeničara, 06.12., od 10 do 15 sati svakih pola sata 20-minutne ture gliserom na Dravi, za max. 6 putnika po polasku (ture na blagdan Sv. Nikole su besplatne te je potrebna obavezna rezervacija termina kod Turističke zajednice grada Osijeka na tel.: 031 203 755). Polasci s dravske Vodenice na Solarskom trgu.

Provozajte se turističkim čamcem, gliserom i ostalim danima u prosincu uz gratis kuhano vino, čaj i tople dekice za ugodniju vožnju te upoznajte Osijek s rijeke koja vas svojom skrivenom romantikom i prirodnim ljepotama i u ovo doba godine jednostavno poziva da fotografije s vožnje odmah podijelite s prijateljima na društvenoj mreži!

Tura-vožnja traje 45 minuta.

Cijena vožnje po osobi je 50,00 KN.

Ukrcaj/iskrcaj je na dravskoj Vodenici - mlinu na Solarskom trgu/Promenadi, a čamac-gliser će vas voziti uzduž grada te do obližnjih dravskih ritova. Svaki polazak prima 7 putnika s kapetanom-skiperom. Svi putnici za vrijeme vožnje su osigurani prslucima za spašavanje.

Rezervaciju termina izvršite na telefon obrta Old Town Izleti: 099 756 93 60.

Odaberite raniji termin u kombinaciji s jutarnjom kavom u gradu ili pak kombinirajte podnevnu vožnju s ručkom u nekom od restorana uz dravsku Promenadu. Ako ste pak naumili u poslijepodnevnu vožnju biciklom ili laganu šetnju u dvoje, počastite se kasnijom vožnjom, uz romantični zalazak sunca nad rijekom…

Turističke vožnje Dravom i Dunavom možete rezervirati i izvan redovnih termina polazaka, prema vašim potrebama i željama. Počastite rodbinu, prijatelje, goste i pokažite im znamenitosti našeg Grada na Dravi, ispod mostova, pored Zoo vrta, vizura Gornjeg grada s Katedralom, plaže na Kopiki, zidina Tvrđe, sve do pogleda na Donji grad. Odvezite se još malo dalje i doživite prelijepu netaknutu prirodu uz obale naših dviju velikih rijeka s pritokama i kanalima ili se pak zaputite do njihovog veličanstvenog ušća...

Dulje ture možete kombinirati s piknikom iz vlastitog ruksaka ili prilikom rezervacije vožnje dogovorite i posjet jednome od restorana ili vinarija na ruti.

Dodatne informacije: