HeadOnEast izlet autobusom iz Osijeka u Đakovo (05.10.)

 

Dani hrvatskog turizma 2019 - HeadOnEast festivalski izlet iz Osjeka u Đakovo.pdf za 99,- KN (05.10.2019.)

U okviru Dana hrvatskog turizma i programa HeadOnEast Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama i putničkom agencijom Maksi tours organiziraju u subotu 5. listopada 2019. izlete u Baranju i Đakovo.

Koliko ste puta htjeli otići na putovanje, a da ne znate što ćete sve vidjeti? Upravo ovaj osjećaj može vam pružiti jedinstvena vožnja - Baranja Secret Tour. Obećajemo da ćete doživjeti sve ono što Baranja nudi, od prostranih ravnica, dunavskih šuma i ritova, do baranjskih surduka, gatora i nepreglednih vinograda te fantastičnih vidikovaca. Kušat ćete to fino baranjsko vino, okusiti zaboravljena tradicionalna jela spravljena u starim keramičkim ćupovima i doživjeti iznenađenja za sva osjetila. Prepustite se domaćinu, neka vas Baranjci osvoje toplinom i širinom svoje panonske duše.

Ako više preferirate siguran program, k tome još s kraljevskim tretmanom prijavite se na izlet „Kraljevskim stopama u Đakovo“.  U obilasku ćete moći posjetiti najljepšu katedralu od Venecije do Istanbula, degustirati misna vina u vinskom podrumu Đakovačko-osječke nadbiskupije te provozati fijakerom na Državnoj ergeli Đakovo i na jednak način doživjeti lipicance kao i britanska kraljevska obitelj. Izlet završava obilaskom showroom-a Ancona grupe te ručkom. Dok je baranjski izlet tajanstven, đakovački nudi vrijednu nagradu! Jedan od sretnih putnika dobit će all inclusive aranžman za 2x2 osobe na jednom od najvećih festivala u Hrvatskoj – Đakovačkim vezovima 2020.

Općina Bilje također organizira autobus u subotu 5. listopada koji će obići manifestaciju Paprikafest u Lugu, eko centar Zlatnu Gredu (s mogućnosti sudjelovanja u ekoturističkim programima) te besplatnom vožnjom brodom u PP Kopački rit. Mjesta su isključivo ograničena za sudionika Dana hrvatskog turizma.

Osim izleta, Turistička zajednica grada Đakova, Turistička zajednica Baranje i Turistička zajednica općine Bilje priredile su dodatni program za sudionike Dana hrvatskog turizma, ostale posjetitelje, ali i građane u razdoblju od 2.-6. listopada. Đakovački dodatni program odnosi se na promotivne obilaske državne ergele Đakovo, katedrale, vinskog podruma, spomen muzeja J.J. Strossmayera te Muzeja Đakovštine. Program Otkrijte Baranju uključuje posjet Kopačkom ritu, obilazak vinskih podruma i degustacije po promotivnim cijenama, vođenje surducima u Zmajevcu, Dane fiša i dunavske ribe u baranjskim restoranima, Paprika fest u Lugu, Baranjski doručak i Bakin špajz, turističku berbu grožda u vinogradima Belja, posjet kući u prirodi Zlatna Greda te Ulaznicu 2u1 Kopački rit i Vina Belje. Popis vinarija i restorana koji su uključeni u dodatne programe, kao i detaljnije o svakom programu saznajte na https://visitslavoniabaranja.com.

Polazak oba busa je u subotu 5. listopada u 9:00 kod Tvrđe (GPP-a). Više informacija o izletima možete pronaći na https://visitslavoniabaranja.com, dok se prijaviti možete do petka 4. listopada na mail v.poznic1975@gmail.com (molimo navesti ime i prezime, mail, broj mobitela te naziv izleta). Cijena izleta je 99,00 kn. Info telefon: 091 1728 222