UFO Urban Fest Osijek 2019. - open air music festival (13.-14.09.)

 

Platforma UFO - Urban Fest Osijek instalirat će se i ove jeseni na Lijevu obalu Drave kod Katakombi, 13. i 14. rujna 2019. te ugostiti niz izvođača s kojima će cijeli grad odašiljati dobre vibracije.

Prošlogodišnji termin pokazao se sjajan za završetak ljetne sezone i ublažavanje stresa koji donosi povratak intenzivnijim radnim navikama, stoga si rezervirajte sredinu rujna.

Organizaciju festivala još jednom će provesti Kreativna agencija Adverta s ciljem da se nadmaši prošlogodišnja posjeta, proširi još bolji glas o sjajnom festivalu i najvažnije, da se publika nezaboravno provede.

Publika je ono što pokreče, piše i realizira svaku dobru priču, pa tako i priču o Urban fest Osijeku, velikom open air festivalu urbane glazbe koji će kroz 2 dana ugostiti mnoga velika koncertna, ali i klupska imena.

Cilj festivala je širenje urbane kulture, supkulture, povezivanje publike sa scenom i obrnuto.

Uz bendove, publika će imati priliku uživati u ponajboljim DJ-ima iz regije, ali i šire. Konceptualno posložena priča ima odlomke koji će zadovoljiti niz generacija koji su odrasli ili odrastaju uz aktualne glazbene trendove koji nisu nužno dio mainstream scene.

Nastupaju: Vojko V, High 5, Tin Arbutina, Vanja i Nešvil Funk, Repetitor, Porto Morto, Darko Rundek, Retfatlanta, Igla i ziherice, Kandžija i gole žene, a after partye vode kolektivi Casa i Traum.

Dodatne informacije: