In Da Sofa: Rosa Salvaje epizoda - glazbeni poligon u Ružičnjaku! (17.08.)

 

IN DA SOFA: Rosa Salvaje epizoda / Perivoj kralja Držislava – Ružičnjak
Glazbeni poligon u bisernom prostoru Ružičnjaka!

Kao i svim klincima odraslima u devedesetima, uvodna špica jedne od najboljih serija svih vremena Divlja ruža (Rosa Salvaje) gdje Veronica Castro onako sva garava od čišćenja cipela bogatih Meksikanaca grize prezreli ringlov, ostala je u trajnom sjećanju. Htjeli mi to ili ne, ali ambijent ružičnjaka u toj vili nemoguće je potisnuti.

Proganjajući fleševi i naša vječna želja za prezentiranjem fantastičnih osječkih lokacija dovela nas je do bisernog prostora za sljedeću In da Sofa. Ružičnjak u Perivoju kralja Držislava, u subotu 17. kolovoza, postat će dom najboljim bitovima, vašoj predivnoj energiji i super sjajnim osmijesima, plesnim pokretima i zagrljajima zadovoljstva zbog činjenice da smo svi opet na okupu.

Ružičnjak skriven između Školjke i Doma Zdravlja kojem slavni Miroslav Krleža čuva leđa, otvorit će nam se i uz dirigente Tonbea I 84Bit DJ duo postati poligon za demonstraciju vještina vaših tabana.

Vraćamo se u suradnji s vama pozdraviti ljeto i kao solarni paneli iskoristiti svaku zraku sunca, pohraniti je te tako lakše podnijeti godišnja doba koja dolaze u kojima najbliža zvijezda planetu Zemlji ne igra baš svakodnevnu ulogu. Budite dio In da Sofa epizode Rosa Salvaje i budite divlji, opušteni, veseli i pustite sokovima ugode da prodrmaju vaša tijela.

Vidimo se u subotu 17. kolovoza u Ružičnjaku u Perivoju kralja Držislava!


W / 84Bit
Crnogorski producentski duo specijaliziran za deep house, house i tech house žanrove u subotu će se u potpunosti posvetiti kreiranju glazbene podloge uz koju ćete se olako prepustiti ritmu ljeta i najboljim bitovima koje ovaj dvojac pruža. Uz našu beskompromisnu viziju zabave i vašu snažnu želju za plesnim ekspresijama, budite dio nove In Da Sofa epizode i zajedno demonstrirajmo oslobođenje kreativnih sokova i vještinu razigranih tabana.


W / Tonbe
U goste nam dolazi smederevački dirigent za DJ miksetom, sinonim za istinsku disco žurku i selektor najplesnijih numera kojom će u subotu pobuditi blještavilo iz vremena Donne Summer, a na vama je da se opremite provokativnim plesnim koracima koje mame na konzumaciju užitka jednom kada ljetno noćno osvježenje prevlada.

Za više informacija pratite Facebook događaj: In Da Sofa