In Da Sofa u Gornjem gradu - omiljeni pop-up bar! (26.07.)

 

Omiljeni osječki "pop-up" noćni klub, kafić, pub, "all in 1" bar, ponovno otvara svoja vrata i u Gornjem gradu, u petak 26.07. od 17 do sitnih sati!

Evo zadnjeg petka u srpnju, evo In da sofe i vas spremnih na đipnju. Opet ćemo osvježiti prostor u Prolazu Matice Hrvatske i napuniti ga senzualnim zvukom boje zalazećeg sunca i smutija od papaje te vašim motivirajućim emocijama. Na događaju bit će i eCeker sa svojim finim zalogajima koji će vam neutralizirati glad i omogućiti da još više uživate u pićima koje smo za vas pripremili.

Rezervirajte si petak za špricanje osmijesima i nemojte dozvoliti da jedino što vas pokreće bude izbjegavanje komaraca. Već od 17:00 sati povedite klinceze i klince na Kids sofa time, a poslije kad padne mrak dođite biti svjetlo koje će s još stotinama drugih obasjati prekrasan, intiman i opuštajući prostor kod Prolaza Matice Hrvatske.

Dodatne informacije na Facebook stranici događaja ili kod organizatora, kreativne agencije Adverta.

Lokacija: Prolaz Matice Hrvatske klikni za lokaciju na Google karti (Centar/Gornji grad - između Kapucinske ulice, Korza, i Vijenca Paje Kolarića)