7. Studentska roštiljada - luda zabava između ispita! (16.05.)

 

Studentska roštiljada je nastala 2012. godine kao ideja studenata tadašnjeg Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Tijekom sedam godina pretvorila se u najveći događaj tog tipa u regiji.

Ove godine održat će se 16. svibnja od 12 sati do ponoći na livadi ispred Fakulteta agrobiotehničkih znanosti (FAZOS) u Campusu, a na večernjem koncertu nastupaju rock bend Opća opasnost te Cash band.

Organizatori studentske roštiljade najavljuju događaj kao "praznik dobre zabave" na kojem posjetitelje očekuje  još veća i još sadržajnija manifestacija od dosdašnjih.

Studentska roštiljada je jedinstven projekt koji  okuplja preko 6000 mladih, na cjelodnevnom druženju u prirodi uz miris roštilja, osjet natjecateljskog adrenalina i zvuke dobre glazbe.
 
 
Ovaj događaj jedini je takav u Hrvatskoj, a svake godine broj sudionika kao i ekipa koje se natječu u pripremi roštilja ili u igrama bez granica raste. 
 
Prve godine imali su samo 10 ekipa, a šeste godine čak 48 ekipa po 4 člana i to dovoljno govori o veličini eventa, pod roštiljima imaju preko 190 studenata, a noćni program posjeti u prosjeku 7000 posjetitelja.
 
Informacije:
Facebook stranica: Studentska roštiljada
Facebook stranica događaja: 7. studenstka roštiljada