Sajam: Salori - lov i ribolov / Motomobil - automobili (12.-14.04.)

 

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira šesnaestu po redu sajamsku priredbu - SALORI 2019., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije dodatno će obogatiti  obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

U sklopu sajma Salori 2019. održava se  i 23. Sajam automobila i prateće industrije - MOTOMOBIL 2019. Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, te ponudom i novitetima prateće industrije.

Na sajmu Salori, posjetite i štand Turističke zajednice grada Osijeka na kojemu se predstavljaju osječki mali pivari, pivovare Beckers i Legionar koje ćete moći posjetiti i tijekom skorog Craft Beer Festivala u Sunčanoj ulici 4. svibnja 2019.

Radno vrijeme sajma: 10-19 sati.

Web: Osječki sajam

Lokacija: sjamski prostor Pampas, gradska četvrt Retfala