Hostel Sokol Centar - odmor u sportskom duhu

 

Hostel “Sokol Centar” novootvoreni je smještajni objekt u sklopu istoimenog multifunkcionalnog sportsko - rekreacijskog centra i usmjeren je ponajprije smještaju gostiju iz sportskih udruženja. U sklopu objekta, osim moderno uređenih soba, nalaze se i dvorane za sportsku rekreaciju.

Uz sportsku rekreaciju unutar objekta, postoji mogućnost rekreacije i na vanjskim sportskim terenima koji se nalaza u dvorištu objekta, a čine ih rukometno i košarkaško igralište te teren za odbojku na pijesku. U zimskim mjesecima, na istom terenu bit će postavljeno klizalište hokejaških dimenzija koje će svim posjetiteljima omogućiti uživanje u klizačkom sportu.

Sam hostel nalazi se gotovo u samom centru grada (Ulica Kralja Zvonimira 5, uz Park kralja Petra Krešimira Četvrtog) i okružen je predivnim osječkim parkovima i zelenim površinama te je istovremeno nadomak i stare osječke jezgre Tvrđe.

Hostel raspolaže sa 31 ležajem u 9 moderno uređenih soba. Svaka soba ima kupaonicu, klima uređaj, TV i pristup internetu. Tijekom boravka većih skupina gostiju, moguće je organizirati smještaj na bazi punog pansiona.

Kontakt
Adresa: Ulica kralja Zvonimira 5 (uz Park kralja Petra Krešimira IV.)
Web: www.sokolcamp.com
E-mail: booking@zito.hr
Tel./Mob.: 099 4971 008