Hostel Wanderlust - rasplamsajte želju za putovanjem!

 

Ovaj novootvoreni hostel nazvan Wanderlust, što prevedeno s njemačkog jezika znači „ljubav prema putovanju“, zasigurno će u vama potaknuti želju za ponovnim putovanjem i dolaskom u Osijek.

Razlog tome će uz udobnost smještaja zasigurno biti i činjenica što se hostel nalazi u istočnom dijelu grada, u blizini glavnih gradskih prometnica povezanih s obilaznicom, te vam može poslužiti kao odlična baza iz koje ćete se zaputiti u istraživanje gradske okolice, prema Baranji, Erdutu ili Vukovaru.

U sklopu hostela nalazi se i zasebna soba Ganopa u kojoj se možete osjećati kao kod kuće. Sam hostel raspolaže s 14 kreveta i 3 pomoćna ležaja, a sve sobe su klimatizirane i opremljene kupaonicom te besplatnim Wi-Fi internetom. Popratnom ponudom, hostel Wanderlust prepoznat je kao "bike-friendly".

U središnjem dijelu hostela se nalazi zajednička prostorija za druženje u kojoj možete steći nova poznanstva, te se opustiti uz televiziju i društvene igre.

Hostel je odlično povezan s drugim dijelovima grada - tramvajska stanica je tik ispred hostela.  Do Tvrđe - starog dijela grada bit će vam potrebno tek 10ak minuta tramvajem, a do centra grada i glavnog trga s kon-katedralom tek 15ak minuta.

Ispred hostela nalazi se prostrano parkiralište koje mogu koristiti i turistički autobusi što ga čini prikladnim i za veće grupe gostiju.

Nedaleko hostela nalazi se i niz sportskih terena poput nogometnog i atletskog stadiona te zatvorenih bazena, a uz njega prolazi i biciklistička staza kojom ćete vrlo lako doći u druge dijelove grada ili istražiti gradsku okolicu, posebno na biciklističkim rutama uz rijeke Dunav (EuroVelo 6) i Dravu (EuroVelo 13).

Kontakt
Adresa: Ulica Martina Divalta 182a
Web: www.wanderlust-ganopa.com
Facebook: Hostel Wanderlust & Soba Ganopa Osijek
E-mail: info@wanderlust-ganopa.com
Mob.: 00385 (0)91 5227 167