Home apartmani i sobe - vaš dom daleko od doma, tik do Katedrale

 

Novootvoreni apartmani i sobe Home nalaze se u samom centru grada, samo nekoliko koraka od glavnog trga (Trg dr. Ante Starčevića) i preko puta Osječke katedrale (kon-katedrale Svetih Petra i Pavla), u mirnom i tihom dvorištu zgrade izgrađene polovinom 19. stoljeća.

Možete birati između 3 apartmana i 1 studio apartmana ukoliko nas posjećujete sa obitelji ili prijateljima ili između 4 jednokrevetne sobe ukoliko želite svoju privatnost. Ukupan smještajni kapacitet je 20 osoba.

Sve sobe imaju Wi-Fi Internet. Osiguran je i prostor za parkiranje do dva automobila (uz obaveznu rezervaciju) te veći broj bicikala, a u blizini je i prostrano javno parkiralište te javni prijevoz, tramvaji i autobusi i taksi stajalište.

Apartmani i sobe Home, uređenjem prostora uz prijateljsko i uslužno osoblje vaš će boravak u Osijeku učiniti sličnim posjetom istinski dragoj vam rodbini. Ukoliko vaš dan volite započeti obilnim slavonskim doručkom koji će za vas pripremiti simpatična vlasnica Ivana, Home je pravi smještaj za vas!

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 3
Web: www.smjestaj-osijek.com
Facebook: Home apartmani i sobe Osijek
E-mail: rezervacija@smjestaj-osijek.com   
Mob: 00385 (0)91 33 88 572