Bob Room - hostel i pansion all-in-one, uz pivnicu, vinski i cocktail bar!

 

Pročitajte tekst do kraja i pogledajte fotogtafije kako biste bolje upoznali vaš idealni cool smještaj sljedeći put kada posjetite Grad na Dravi!

Osijek od nedavno ima novi hostel - „Bob Room“ u samom centru grada, u Županijskoj ulici 5, odmah pored pivnice „American Bara Dollar“, preko puta Osječke katedrale. Hostel gostima pruža kapacitet od 34 ležaja u 4 spavaonice i 5 dvokrevetnih soba.

Svaka spavaonica kao i sve sobe imaju zasebnu kupaonicu, klimu, TV i besplatni Wi-Fi te ormariće na zaključavanje vrijednosti, odjeće i ostalih potrepština svakog gosta.

"Cilj je našim gostima pružiti maksimalno dobar provod u Gradu na Dravi, u jedinstvenom industrijski modernom dizajnu hostela uz udoban smještaj!" poručuju s recepcije „Bob Room-a“.

Kao dodatni sadržaj ističu se internetski kutak s novim Macintosh računalima, mogućnost vožnje retro biciklima „po osječki“ rečeno “Ponikama” marke Rog te električnim romobilima s kojima se gradske znamenitosti mogu s lakoćom obići.

„District 5r“

Hostel Bob Room je samo jedan dio zanimljive priče „District 5r“ ugostiteljsko-turističkog kompleksa u nastajanju. Uz već otvoreni koncept bar „Craft Room“, u budućnosti nas očekuje otvaranje mesnice s vrhunskim mesom i začinima iz cijelog svijeta Meat Room, bistro „Black Room“ i vinske kušaonice, bara i prodavaonice „Pod Room“.

Za sve dodatne informacije i upite oko smještaja u „Bob Room“ hostelu možete se javiti 0-24h na broj telefona 00385 (0)31 358 896 te na email adresu bob.room.osijek@gmail.com.

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 5
Facebook: BOB ROOM