Boutique Tvrđa - stvarni dašak luksuza u osječkom starom gradu

 

Boutique Tvrđa, najnoviji luksuzni smještaj u Osijeku nalazi se u starom gradu - Tvrđi, poznatoj po očuvanoj baroknoj arhitekturi 18. stoljeća.

Sama zgrada jedna je od najljepših malih gradskih palača, a nalazi se preko puta franjevačkog samostana i crkve Uzvišenja Sv. Križa (Sv. Antuna) jedne od najraskošnijih baroknih crkvi u regiji.

Interijer smještaja inspiriran je uravnoteženim omjerom arhitekture staroga grada i modernim dizajnom te će zadovoljiti i najzahtjevniji ukus svakoga gosta.

Objekt je opremljen barom, restoranom i knjižnicom, a svi prostori nude i besplatni bežični pristup internetu. Korisna informacija jest i da su svi katovi zgrade dostupni prostranim liftom. Na vrhu pak, nalazi se do sad u Osijeku ne viđen sadržaj - otvoreni bazen, finska sauna i jacuzzi s pogledom na grad.

Smještaj raspolaže s 15 soba i 30 kreveta. Jednokrevetne sobe s bračnim krevetom i dvokrevetne sobe su u kategorijama Standard i Deluxe. No ti su nazivi ondje samo zbog postojanja različite cijene najma sobe. U stvarnosti, obje kategorije soba su visoko luksuzno opremljene, ručno rađenim modernim namještajem koji se odlično uklopio u ovu povijesnu zgradu i njen barokni „štimung“ te će vjerujemo svakom gostu podariti osjećaj pravog odmora za dušu i tijelo.

Boutique Tvrđa podarit će vam osjećaj stvarnog nenametljivog luksuza i osjećaja kao da ste posjetili dobrog prijatelja u njegovoj obiteljskoj kući.

Kontakt
Adresa: Franjevačka ulica 7
Web: www.hoteltvrdja.hr
E-mail: info@hoteltvrdja.hr
Tel: 00385 (0)31 201 555