Sajam antikviteta

OBAVIJEST: ZBOG PANDEMIJE BOLESTI COVID19 (CORONAVIRUS DISEASE 2019) PREMA SLUŽBENOJ ODLUCI GRADA OSIJEKA OD 13. OŽUJKA 2020., OTKAZUJU SE ILI ZA DRUGI TERMIN ODGAĐAJU SVA JAVNA DOGAĐANJA PLANIRANA U OŽUJKU I TRAVNJU 2020.

 

Prema trenutnoj situaciji s odgodom održavanja svih javnih manifestacija sajam u mjesecu travnju neće se održati. Vjerojatni sljedeći termin Sajma antikviteta je prva subota u svibnju (02.05.2020.)

Još od 2005. godine, svake prve subote u mjesecu od 9 do 14 sati posjetite osječki stari grad Tvrđu i Trg Svetog Trojstva te na mnoštvu štandova pronađite poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja.

Na sajmu možete pronaći i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireve, dimljene mesne delicije, vino, zimnicu, džemove…

Kontakt informacije: Osječki Sajam d.o.o., www.os-sajam.hr

U vrijeme sajma, od 11 sati (u srpnju, kolovozu i rujnu od 10 sati) pridružite se besplatnom turističkom razgledu grada. Polazak je ispred Turističkog-info centra Turističke zajednice grada Osijeka, na adresi Trg Svetog Trojstva broj 5. Razgledi grada su tematski te podložni izmjenama termina i mjesta susreta s vodičem što možete pratiti na ovome linku.