Mali Oktoberfest u Osijeku (07.10.)

 

Propustili ste Oktoberfest? Ma niste! Jer Oktoberfest tek stiže i to u Osijek, u subotu 7. listopada, u Sunčanu ulicu i kušaonicu piva Gajba!

Kod kušaonice piva Gajba u Sunčanoj ulici, u subotu 7.10.2017, od 15:00 do 23:00 sata čeka vas jedna od najvećih pučkih zabava ove godine u gradu na Dravi! Ponos bavarske prijestolnice, izvrsno pivo, zvuci, mirisi i okusi prošarat će Sunčanu ulicu u osječkom Gornjem gradu (centar) na manifestaciji Kleines Oktoberfest (Mali Oktoberfest).

Predstavit će se orginalni Oktoberfestbier na točionicima ovogodišnjih partnera: Augustiner, Paulaner i Hacker-Pschorr; tri pivovare iz skupine "velike šestorke". Posebni gosti Festivala: Schneider i Maxlrainer uz potporu domaćih Craft pivovara Valens i Legionar.

Zabavu na festivalu dodatno će začiniti glazbena ponuda njemačkih izvornih taktova benda M.G.M. i zbor Njemačke zajednice Podunavskih Švaba u Osijeku "Alte Kameraden". Pivo će biti ponuđeno u sajamskim kućicama Turističke zajednice grada Osijeka, a u kućicama ćete moći kušati i specijalitete njemačke tradicionalne kuhinje koje pripremaju osječki ugostitelji.

"O'zapft is!" Živjeli! Prost!

Više informacija na Facebook stranici organizatora Kušaonica piva Gajba i Osijek Craft Beer Festival