Kongres: EXPO

 

Od 11. do 13. listopada 2022. u Osijeku se održava 5. Kongres menadžmenta sporta u turizmu i 3. Kongres zdravstvenog turizma. Croatian Sport and Health Tourism Forum (EXPO) održati će se u Nadbiskupijskom vikarijatu Osijek (J. J. Strossmayera 58).

Manifestacija je mogućnost za otvaranje Hrvatske novom gospodarskom rastu putem razvoja posebnih oblika turizma, a cilj je organizatora putem edukacije i stručno-znanstvenih predavanja pružiti kvalitetne informacije o trenutnom stanju, mogućnostima planiranja i rješavanju problematike poslovne zajednice unatoč gospodarskim izazovima.

U tri dana sudionici će imati prilike prisustvovati i potaknuti argumentirane rasprave putem tri panela, slušati desetke predavanja te učiti iz radionica i razmjene mišljenja stručnjaka kako bi se istaknuli potencijali sportskog i zdravstvenog turizma. Budući da je segment sportskog i zdravstvenog turizma na svojim početcima i u svijetu, ovi atraktivni oblici turizma imaju jednaku mogućnost razvoja širom Hrvatske, na što će skup i ukazati. Organizirana je nagradna igra u okviru koje se dodjeljuju dvije vrijedne stipendije (sportski i turistički menadžment), a pripremljene su tri panel rasprave na teme sportskog menadžmenta u turizmu, organizaciji sportskih manifestacija i potencijalu promocije putem istih.

PROGRAM: