Koncerti zabavne glazbe

Ovdje doznajte koji će se koncerti zabavne glazbe uskoro prirediti u gradu. Mjesta događanja su kino i kazališne dvorane, trgovački centri, javne institucije, diskoteke, noćni klubovi, kafići i kavane kao i prostori na otvorenom.

Klikom na naziv koncerta doznate više o programima.

 

KONCERTI ALTERNATIVNE I ELEKTRONSKE GLAZBE U KLUBU "EPIC"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u alternativnom klubu Epic u starom gradu Tvrđi

 

KONCERTI POP, ROCK, TRASH, PUNK I DRUGE ZABAVNE GLAZBE U KLUBU "EXIT"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Exit u starom gradu Tvrđi

 

KONCERTI ALTERNATIVNE I ROCK GLAZBE U KLUBU "OXYGENE"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Oxygene u Gornjem gradu

 

KONCERTI I PARTYJI U NOĆNOM KLUBU "TUFNA"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Tufna u Tvrđi

 

OLJM - OSJEČKO LJETO MLADIH

11.-26.06., Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku ti svake godine donosi Osječko Ljeto Mladih na kojem ćete ti i tvoji prijatelji proživjeti lijepe trenutke, konzumirati kvalitetne sadržaje i stvoriti mnoge uspomene uz sportski, umjetnički i glazbeni dio.

 

MASSIVE SUMMER START - PARTY

15.06., od 22 do 04 sata, dvorana Gradski vrt. Dragi partijaneri Massive i Club Tufna pozivaju vas na njihov najveći projekt do sada! Njihov je zadatak da stalno podižeu level partijanja, da vam svakim eventom pokažu da možgu još bolje! I da ih nakon svakog eventa pitate kada će opet doći kod vas?! Dodatne informacije potražite na Facebook stranici ili klikom na naslov.

 

LIPANJSKA OPERNA NOĆ: HUMANITARNI KONCERT SOLISTA, ZBORA I ORKESTRA HNK U OSIJEKU

20.06. u 21 sat. U dvorištu kulturnog centra Eurodom (poslovni centar Eurodom). Ulaznice na blagajni HNK u Osijeku. Prihod od ulaznica donirat će se Društvu za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama. Program: "Noć filmske glazbe". Repertoar: Jurski park, Titanic, Pirati s Kariba, Ples s vukovima, Harry Potter i plameni pehar, Gospodar prstenova, Gladiator, Gabriel's oboe, Priča sa zapadne strane, Ratovi zvijezda, Ljepotica i zvijer, Kako trenirati zmaja, mjuzikl Kosa. Dirigent: Mladen Tutavac; Solisti: Ivana Medić, sopran; Sanja Toth, sopran, Filip Hozjak, tenor; Vokalni ansambl: Stefany Findrik, Gordana Kalmar, Davor Solanović, Tomislav Moržan, Koncertni majstor: Ioan Pauna; Inspicijentica: Irena Budak Ex Kovač. Sudjeluju solisti, vokalni ansambl i orkestar HNK u Osijeku.

 

OSJEČKE LJETNE NOĆI

30.06./27.07./31.08., zadnjeg petka u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu u Osijeku se održavaju „ljetne noći“ s nizom događanja na gradskim ulicama i trgovima, glazbom, performansima, gastronomskom ponudom. U ovo vrijeme gradsko središte, posebice obala rijeke Drave, živne po uzoru na poznata slična događanja na Jadranskoj obali. Koncertni program na glavnom gradskom trgu, Trg dr. Ante Starčevića započinje oko 21 sat, a službeno otvorenje manifestacije je u 18 sati. Ponuda na trgu uključuje kućice s gastronomskom ponudom osječkih restorana, pivnica, vinoteka i drugih ugostitelja, a u obližnjoj Ribarskoj ulici koja od trga vodi prema Zimskoj luci na štandovima se mogu pronaći proizvodi osječkih, slavonskih i baranjskih obrtnika i obitejljskih poljoprovrednih gospodarstava.

 

UFO - URBAN FEST OSIJEK

9./2018., "Krunska utvrda" ili popularno "Katakombe" na lijevoj obali rijeke Drave, početkom lipnja svake godine postaju mjestom gdje odabrani neafirmirani bendovi, kao i poznatiji headlineri festivala izvode sve glazbene stilove, od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe. Više informacija: UFO - Urban Fest Osijek, www.ufo.com.hr

 

KONCERT: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

26.10., 20:30 sati, dvorana Gradski vrt. Informacije kod organizatora: Koncert agencija

 

ADVENT U OSIJEKU 2018.

01.-31.12., tijekom prosinca svakako posjetite Osijek i sudjelujte u brojnim blagdanskim događanjima. Adventska događanja u gradu započinju prvog adventskog vikenda, a kao i svake godine intenziviraju se nakon 2. prosinca, Dana grada. Tijekom blagdana očekuju vas prigodne izložbe, koncerti u galerijama, muzejima i crkvama, a posebno je zabavan „Božićni tramvaj“ gdje najmlađe tijekom vožnje tijekom vesele predstave daruje Djed Božićnjak. Središnja su događanja tijekom Došašća ipak božićni sajmovi i koncerti na otvorenom. Tijekom tridesetak dana trajanja, središte grada, glavni trg i prostor oko Osječke katedrale djeluju romantično zahvaljujući maštovitom blagdanskom uređenju, a kućice s obrtničkim proizvodima i gastro ponudom jednostavno vas pozivaju da ih obiđete. Uz kuhano vino i punč te osječko božićno pivo i vina lokalnih vinara, koncerti na trgu znaju potrajati do kasnih večernjih sati. Program na središnjem božićnom sajmu pratite na www.adventosijek.hr. Advent u Osijeku je manifestacija u organizaciji Grada Osijeka, Turističke zajednice Grada Osijeka i partnerskih agencija za organizaciju događanja.