Zabavna događanja

Ovdje doznajte koja vas zabavna događanja očekuju u gradu. Programi uključuju sadržaje namijenjene odraslima, obiteljima s djecom te drugim posjetiteljima, a odvijaju se na raznim prikladnim lokacijama.

 

MARTINJE U ERDUTU

11.11., Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Martinje u subotu 11. studenoga 2017. godine. Program počinje u 19 sati obredom krštenja mošta, obred vodi Ivica Lučić - Jutromlat. Nakon krštenja slijedi degustacija mladih vina i večera. Cijelu večer nas zabavlja TS Šokci. Provedite Martinje u najvećem hrvatskom vinogradu! Ulaznice možete kupiti: u Erdutu, Trg Branka Hercega 1 (Erdutski vinogradi d.o.o.) u Osijeku - maloprodajni objekti Erdutskih vinograda d.o.o. na adresi - I. G. Kovačića 1 i Trg Ljudevita Posavskog 5 (tržnica zatvoreni dio). Rezervacije na tel. 031/596-555 i na e-mail direktor@erdutski-vinogradi.hr.

 

PANNONIAN CHALLENGE 2018.

30.05.-02.06.2018., svake godine krajem proljeća ili početkom ljeta lijeva obala Drave, plaža i kupalište Copacabana poznato kao Kopika, na pet dana postaje mjestom održavanja najvećeg extremno-sportskog i glazbenog događanja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi – Pannonian Challengea. Natjecanja se održavaju u kategorijama skate boardinga, BMX-a i inlinea, a glazbeni program je kombinacija rock i electro zvuka. Festival privlači velik broj turista, posebice mladih i onih koji se tako osjećaju iz cijele srednje i jugoistočne Europe.