SUPER AKCIJA: Krstarite Dunavom iz Osijeka uz dodatne pogodnosti! (2020.)

 

Ukoliko ste odlučili krenuti na uzbudljivo i nezaboravno putovanje cruiserom, sigurni smo da će vas zanimati sve o Akciji koju je za vas osmislila Turistička agencija Arriva Travel u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka.

Doznajte više o ponudi krstarenja Dunavom tijekom 2020.

U ovoj Akciji, vaša karta odnosno Ugovor o putovanju, postaje Vaučerom i vrijedi više jer vam donosi brojne pogodnosti!

Zato se nadamo da ćete nas posjetiti dan ili dva prije isplovljavanja cruisera ili se pak u Osijeku i okolici zadržati po završetku putovanja i iskrcavanja s broda te kod naših partnera na najbolji mogući način iskoristiti vaš Vaučer.

Želimo vam ugodno putovanje lijepim plavim Dunavom i još više lijepih trenutaka u našem Gradu na Dravi!

Tko može koristiti Akciju i ostvariti pogodnosti?

Akcija vrijedi za putnike s riječnih putničkih brodova – cruisera na krstarenjima Dravom i Dunavom za putovanja koja započinju ili završavaju u Osijeku u organizaciji turističke agencije Arriva Travel iz Osijeka.

Koje pogodnosti uključuje Akcija?

Akcija omogućuje pogodnosti putnicima na način da Vaučer (Ugovor o putovanju, sklopljen s agencijom Arriva Travel) predoče u partnerskim subjektima poput smještajnih objekata, vinoteka, pivnica, restorana, za sportska događanja, kod kulturnih institucija poput muzeja te drugih partnerskih ponuđača usluga.

Pogodnosti najčešće uključuju razne oblike popusta na usluge.

Trajanje Akcije (2020.)

Akcija traje tijekom plovidbene sezone 2020. godine, prema rasporedu turističke agencije Arriva Travel.

Trenutna putovanja s garantiranim polascima brodova iz Osijeka/ dolascima u Osijek u sezoni 2020. su:

LIPANJ

SRPANJ

KOLOVOZ

Preporuka prije dolaska u Osijek

Pozivajući se na Vaučer (Ugovor o putovanju, sklopljen s agencijom Arriva Trave-Panturistl) dobro je unaprijed izvršiti rezervaciju kako biste bili sigurni u najvišu kvalitetu usluge kod partnera ove Akcije, poput hotela, pansiona, apartmana, hostela ili restorana.

Popis partnera Akcije s istaknutim popustima na usluge:

HOTELI I PANSIONI

Hotel Central - 20% popusta na uslugu noćenja s doručkom. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

Kontakt

 

Hostel Wanderlust i Soba Ganopa - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

Kontakt

 

Smještaj Vienna - 20% popusta na uslugu noćenja s doručkom. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

Kontakt

 

Hostel Dali - 20% popusta na uslugu noćenja u željenom razdoblju boravka. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

Kontakt

 

JELO I PIĆE

Gajba, kušaonica piva - popust od 4,00 KN na svaku narudžbu piva uz napomenu da koristite popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

Kontakt

 

MUZEJI I GALERIJE

Muzej likovnih umjetnosti (MLU) - 20% popusta na ulaznicu za razgled izložbe i popratne radionice, uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

Kontakt

  • Adresa: Europska avenija 9 (Gornji grad)
  • Mobitel/Telefon: 00385(0)31 251 280
  • E-mail: mlu@mlu.hr
  • Web/Facebook: www.mlu.hr