Osječki Ferivi polumaraton 2021.

Photo by: Maraton klub Hrvatski sokol

Uspješno je održana ovogodišnja 17. utrka s najljepšim pogledom! Zahvaljujemo se svim glazbenicima i plesačima koji su trkačima i prolaznicima uljepšali iskustvo: 

Zlatko Barač i Ivica Bilac (saksofon i bubanj), TS Leopold, Dora Ugljarević (Glazbena škola Franje Kuhača, violina), Instinkt bend, Kit Karson bend, Igor Rončević (Glazbena škola Franje Kuhača, puhački orkestar), Dačo i Đole, KUD Josip Šošić, TS Hrvatski sokol, Jammy jams bend, Glazbena škola Franje Kuhača i Akademija za umjetnost i kulturu (tamburaši), Plesni studio Illusion, Plesni studio Wings, Plesni studio Independance, Plesni studio Broadway, O.K. Club, KUD 1862, TS Allegro, Bruna Šestić  (Glazbena škola Franje kuhača, violončelo), Ritmos, Akvarel, Osječki puhački orkestar, HPD Lipa Valerija Fischbach, Silver bend, Plesni studio Midal, Plesni studio Shine.

Zahvaljujemo se i svim turističkim dionicima koji su podržali akciju Turističke zajednice i učinili da grad diše #ZajednoZaJedno!

_____________________________________________________________________________________________________________

Osječki Ferivi polumaraton najveća je i najposjećenija utrka Slavonije i Baranje.

Održava se od 2005. godine i okuplja sportaše, rekreativce i sve ostale koji žele uživati u trčanju ulicama i putevima Osijeka. U utrci sudjeluju trkači svih uzrasta iz cijele regije, a uključuje i Utrku građana, Pasta Party te dječje utrke.

Ovaj polumaraton nije samo sportsko događanje već i pažljivo osmišljena kreativna ruta gradom. Sudjelovanjem na polumaratonu nećete samo učiniti nešto dobro za svoje tijelo i duh, nego ćete i uživati u prepoznatljivim znamenitostima i prirodnim ljepotama Osijeka. Na putu će vas bodriti razni glazbeni sastavi i solo izvođači.

I zato trkačkim korakom, pjesmom i plesom probudite proljeće u najljepšem gradu!

Prijave na utrke i više informacija pronađite na stranici: https://www.facebook.com/osjecki.ferivi.polumaraton

2021.

Vrijeme održavanja: 9.4.-11.4.2021.

Mjesto održavanja: Trg Ante Starčevića (start utrke)

POGODNOSTI ZA SUDIONIKE pronađite OVDJE.