Krstarenje Dunavom od Osijeka do Beča i Željeznih vrata! (2019.)

Vjerojatno ste bar jednom u životu maštali o krstarenju jednom od velikih svjetskih rijeka poput Drave i Dunava, ako ne češće onda sigurno slušajući poznatu melodiju valcera Na lijepom plavom Dunavu.

Sigurno već znate i da u Osijek, Ilok i Vukovar tijekom godine pristižu brojni putnički brodovi, cruiseri, s posjetiteljima iz svih krajeva svijeta, a sada taj neopisivo lijep doživljaj putovanja moćnim Dunavom možete iskusiti i vi, s polascima iz Osijeka!

Obratite se turističkoj agenciji Arriva Panturist, dio Deutsche Bahn grupe te sebe i svoje najdraže počastite nezaboravnim putovanjem Dunavom od Osijeka uzvodno prema Budimpešti, Bratislavi i Beču ili nizvodno prema Vukovaru, Iloku, Novom Sadu, Beogradu i dalje do Đerdapske klisure (Željezna vrata) i bugarskog grada Vidina u smjeru Crnog mora. U jednom smjeru vozit će vas veliki putnički brod, a u drugom udobni turistički autobus Panturista.

Sva kružna putovanja Dunavom koja prolaze kroz Osijek pogledajte ovdje. Cijene turističkih aranžmana koji su redovito "all inclusive", s obrocima na brodu u obliku "švedskog stola" te s uključenim većim dijelom izleta na destinacijama u koje putnički brod pristaje, u 2019. godini kreću se od 2390,00 KN do 2990,00 KN.

Red polazaka cruisera iz Osijeka potražite na web stranici turističke agencije Arriva - Panturist www.panturist-turizam.hr.

Trenutno oglašena putovanja s polaskom brodova iz Osijeka, jednim polaskom iz Vukovara te dolascima u Osijek u proljetnoj sezoni 2019. su:

Za točan red polazaka u 2019. godini i dodatne informacije o putovanju predlažemo vam da se obratite turističkoj agenciji Panturist i napravite svojevrsnu predrezervaciju pozivom na broj njihovog info-telefona u poslovnici turističke agencije u Osijeku 00385 (0)31 214 388 (adresa: Kapucinska ulica 19).

Prije polaska broda, pOsjeti Osijek!

Po rezervaciji, a prije početka putovanja, predlažemo vam da Osijek posjetite već dan ranije i tako na pun način doživite jednu od najpopularnijih destinacija Srednjeg Podunavlja! Grad ćete najbolje upoznati turističkim obilaskom, a zatim se počastite ručkom u jednom od gradskih restorana od kojih pojedini nose prestižnu Michelin preporuku, te prenoćite u jednom od odličnih hotela, pansiona, hostela ili apartmana. Za posebne akcijske ponude smještaja zavirite u Osječke pakete!