Krstarenje Dunavom od Osijeka do Beča i Željeznih vrata! (06.-15.10.)

Vjerojatno ste bar jednom u životu maštali o krstarenju jednom od velikih svjetskih rijeka poput Drave i Dunava, ako ne češće onda sigurno slušajući poznatu melodiju valcera Na lijepom plavom Dunavu.

Sigurno već znate i da u Osijek, Ilok i Vukovar tijekom godine pristižu brojni putnički brodovi, cruiseri, s posjetiteljima iz svih krajeva svijeta, a sada taj neopisivo lijep doživljaj putovanja moćnim Dunavom možete iskusiti i vi, s polascima iz Osijeka!

Obratite se turističkoj agenciji Arriva Panturist, dio Deutsche Bahn grupe te sebe i svoje najdraže počastite nezaboravnim putovanjem Dunavom od Osijeka uzvodno prema Budimpešti, Bratislavi i Beču ili nizvodno prema Vukovaru, Iloku, Novom Sadu, Beogradu i dalje do Đerdapske klisure (Željezna vrata) u smjeru Crnog mora. U jednom smjeru vozit će vas veliki putnički brod, a u drugom udobni turistički autobus Panturista.

Sva kružna putovanja Dunavom koja prolaze kroz Osijek pogledajte ovdje, a red polazaka cruisera iz Osijeka potražite na web stranici turističke agencije Arriva - Panturist www.panturist-turizam.hr ili pozivom na broj njihovog info-telefona u poslovnici turističke agencije u Osijeku 00385 (0)31 214 388 (adresa: Kapucinska ulica 19).

Garantiranja jesnska putovanja riječinim cruiserima s polascima za Osijek i iz Osijeka pogledajte ispod. Klikom na relaciju doznajte više turi i uvjetima putovanja: