In Da Sofa @ Vodena vrata - save the last dance for beer (19.-20.07.)

Kreativna agencija Adverta u petak 19. i subotu 20. srpnja, kod Vodenih vrata nastavlja s In Da Sofa partijima.

Okupacija Vodenih vrata se nastavlja i željno očekuje veliku frekvenciju vaših odličnih emocija koje su postale standardni dio programa, jednako kao i nastup (p)residenta Keme. I ovog petka i subote, 19. i 20. srpnja u periodu od 17:00 do 02:00 sata IN DA SOFA slijeće kod Vodenih vrata i postavlja zonu ugode, dobre glazbe, senzualnog plesa i zavodljivih pogleda.

Ovog puta smo se pripremili i potpisali ugovor sa Suncem koje je odlučilo poslati dodatnu količinu svojih zraka na lokaciju te tako ne dozvoliti kiši da nam pokvari planove. U razgovoru s njegovim pjegama rečeno nam je da se baš voli zadržati na zabavi i ostati sve do izlaska brata Mjeseca i ostalih zvijezda galaksije.

Da bi vam bilo dobro kao i Suncu, uvelike će pomoći nastup beogradske legende, old school DJ-a, gospodina Mashala. Uz njega,u petak će zrak sjajnim bitovima puniti i Kema. Kema nastavlja i u subotu, a da se vikend upotpuni legendama, svoj Wimbledon za DJ pultom će odigrati i mr. Omke.

In da Sofa: save the last dance for beer spremna je još jednom lansirati raketu odličnih vibracija i prosut ih po Osijeku, a vi dođite, zaplešite i sudjelujte u kreiranju goriva za tu raketu.

Za više informacija pratite Facebook događaj: In Da Sofa kod Vodenih vrata