HeadOnEast

 

HeadOnEeast još jednom pomiče granice 29. i 30. prosinca, ali ovog puta u Parku kralja Držislava, kod Školjke! Zatvori puni krug na istoku Hrvatske uz tango emocija, glazbe, okusa i neke drukčije Slavonije.

PROGRAM:

Akrobati mirisa i okusa: uz panoramski kotač zavrtjet ćemo cijeli park. Obogatit ćemo ga akrobatima, snagatorim i krotiteljima okusa, mirisa, boja i tekstura slavonsko-baranjske gastronomije.

Mjehurić za ljubitelje kapljice: pivsko-vinska kupola spaja ljubitelje dobre kapljice - i vina i piva pa u šarenilu omiljene manifestacije zajednički uživaju svi.

Kaleidoskop: šarenilo i svjetlosni efekti unijet će festivalsku energiju, a kraj godine učiniti dvodnevnim ljetom usred zime.

Lounge: zimska verzija predaha uz druženje i dobre DJ-e pokazat će i toplu stranu zime. U srijedu su s nama Mangroove, dan poslije Morenosi, a zabavljati će nas i Big Bend Osijek, Vinyl 33 i selekcija domaćih i stranih DJ-a, uz još pokoje iznenađenje.

_____________________________________________________________________________________________________

Hedonizam je na istoku!

Trodnevni zabavni događaj, prigodnog naziva „HeadOnEast“ ili jednostavno - Hedonist, poziva sve ljude željne užitka da se zapute na istok. Uživat ćete, kako i priliči pravim hedonistima, u najboljem što Slavonija i Baranja imaju za ponuditi.

Tih dana, stara Tvrđa zadivljuje brojnim tematskim prolazima i ulicama, jedinstvenim sadržajima i maštovitim aktivnostima, te mirisima najboljih gastronomskih delikatesa regije. Sve to naslanja se na prezentaciju bogate ponude Slavonije i Baranje – od poznatih manifestacija do raznovrsne kulturne ponude. Otkrijte kako živjeti hedonizam punim plućima i inspirirajte se okusima, bojama i ljepotama ove regije.

Sve je jasno! Hedonisti, nema predaje - osim predaje užitku.

Informacije o događaju i programu detaljno možete pratiti na visitslavoniabaranja.com, Facebook stranici Visit Slavonija Baranja i Instagram profilu visit.slavonija.baranja.