Strukovni sajmovi, skupovi, kongresi

Ovdje doznajte više o specijaliziranim sajmovaima, stručnim skupovima, kongresima i sličnim društvenim, gospodarskim i znanstvenim događanjima koji predstoje u Osijeku.

Klikom na naziv događanja doznate više o programu.

 

KONFERENCIJA: SUVREMENI TRENDOVI U KONTINENTALNOM TURIZMU

30.05., HGK Županijska komora Osijek poziva vas na regionalnu konferenciju Suvremeni trendovi u kontinentalnom turizmu" u organizaciji Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Osijek te potporu SLO – CRO Poslovnog kluba koja će se održati 30. svibnja 2017. godine s početkom u 10 sati (registracija u 9.30 sati) u HGK – Županijskoj komori Osijek, Europske avenije 13, Osijek. Na Konferenciji će biti predstavljeni uspješno realizirani turistički projekti iz Slovenije s ciljem poticanja ideja za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Slavoniji. Na panelnoj raspravi, sudionici iz Hrvatske i Slovenije među kojima je sudjelovanje potvrdila i pomoćnica ministra turizma, gđa. Snježana Brzica, razgovarat će o konkretnim prilikama i mogućnostima za razvoj nove turističke ponude u Slavoniji i Baranji. Službeni poziv kao i Program konferencije se nalaze u prilogu a svoje sudjelovanje molimo potvrditi prijavom na sljedeći link: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-osijek/zk-osijek-konferencija-suvremeni-trendovi-u-kontinentalnom-turizmu-najava

 

7. MEĐUNARODNI KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA DENTALNU IMPLANTOLOGIJU

12.-14.10., kongresni centar Vikarijata Đakovačko-osječke nadbiskupije i Hotel Osijek. Kontakt organizatora potražite ovdje.