Sportska događanja

Ovdje doznajte koja sportska događanja nam predstoje u Osijeku.

Klikom na tip događanja ili lokaciju doznate više o programu.

 

PRVENTSVO HRVATSKE U UMJETNIČKIM I PAROVNIM PLESOVIMA

13.-14.05., od 9:00 do 22:00 sata, u sportskoj dvorani Ugostiteljsko turističke škole, Ulica Matije Gupca. Organizator natjecanja je Kulturno umjetnički centar Bolero iz Osijeka. Nakon niza godina, Osijek će opet biti domaćin Prvenstva Hrvatske u umjetničkim (step, jazz, show i modern) i parovnim plesovima (salsa, bachata, disco fox, argentinski tango) pod ingerencijom Hrvatskog show dance saveza. U srcu Slavonije okupit će se gotovo 700 plesača stepa, conntemporary-a, jazz- a, show dance-a i parovnih plesova koji su se za ovo natjecanje kvalificirali na Kupu Hrvatske koji se u ožujku održao u Zagrebu.

 

GRAND PRIX OSIJEK ŽITO CHALLENGE CUP - SVJETSKI GIMNASTIČKI KUP

18.-21.05., u sportskoj dvorani Gradski vrt održat će se veliko sportsko natjecanje u gimnastici Žito Challenge Cup

 

PANNONIAN CHALLENGE XVIII

07.-11.06., najveći regionalni festival ekstremnog sporta ove godine postaje punoljetan i slavi 18 godina letova, okreta, padova, plesa, smijeha – ukratko, vrhunske zabave, a tu će obljetnicu proslaviti spektakularno! Pannonian Challenge održat će se od 7. do 11. lipnja u Osijeku, u već svima dobro poznatom parku Copacabana. Sportski dio pratit će duge rasplesane noći, a svoj dolazak već je potvrdila i grupa S.A.R.S., koja će svoj štih ovom osječkom festivalu dati u petak 9. lipnja.

 

OSJEČKO LJETO MLADIH - OLJM

11.-18.06., po 37. put "Osječko ljeto mladih" obogaćuje edukacijski, sportski, umjetnički i glazbeni program u Osijeku. Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku ponovno organizira program koje će ove godine trajati od 11. do 18. lipnja. Kao i proteklih godina, očekuje nas 4 vrste programa - edukacijski, umjetnički, sportski i naravno, glazbeni. Ulaz na sva događanja je besplatan, a program će se održavati na više različitih lokacija u gradu. Informacije na službenoj web stranici ili na Facebook stranici OLJM