Sportska događanja

Ovdje doznajte koja sportska događanja nam predstoje u Osijeku.

Klikom na tip događanja ili lokaciju doznate više o programu.

 

NOGOMET, HT PRVA LIGA 2017./2018.: UTAKMICE NK OSIJEK

2017. - 19.05.2018., klikom na naslov, doznajte termine utakmica Prve hrvatske nogometne lige na stadionu "Gradski vrt" i gostujuće utakmice NK Osijek

 

WINE & BIKE TOUR ERDUT

08.-09.09., 2014. godine prvi puta je održan novi vinsko-turistički događaj na području cijele Općine Erdut, s ciljem privlačenja mladih i svih ljubitelja vina, kulture i biciklizma pod nazivom „Wine & Bike Tour Erdut”. Slijedom uspjeha od prijašnjih godina, slijedi nam 4. izdanje manifestacije Wine & Bike Tour Erdut, koja će se održati od 08. do 09. rujna 2017. godine. Program manifestacije će se sastojati od dramskog i glazbenog programa, biciklističko - vinskog maratona i dana otvorenih podruma.

 

PODUNAVLJE TRAIL & BIKE

30.09., od 8 sati pustolovna utrka Erdutskim vinogorjem za sportaše i rekreativce. Start u 10 sati. Prijave putem web stranice organizatora.

 

NOGOMET, KVALIFIKACIJE ZA SP 2018.: HRVATSKA - FINSKA

06.10. Osijek će ponovno ugostiti najbolju hrvatsku nogometnu vrstu! Bit će to završni domaći ogled kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Rusiji, a u Gradskom vrtu na stadionu NK Osijek gostovat će reprezentacija Finske.