Koncerti zabavne glazbe

Ovdje doznajte koji će se koncerti zabavne glazbe uskoro prirediti u gradu. Mjesta događanja su kino i kazališne dvorane, trgovački centri, javne institucije, diskoteke, noćni klubovi, kafići i kavane kao i prostori na otvorenom.

Klikom na naziv koncerta doznate više o programima.

 

DANS LE SOFA / IN DA SOFA KOD ŠKOLJKE

27.05., od 14 do 22 sata kod "školjke" u Parku kralja Držislava, koncerti, radionice, program za djecu i odrasle u sklopu Tjedna Frankofonije u organizaciji Francuske Alijanse Osijek i kreativne agencije Adverta. Lokacija: park između Doma HV-a i Tvrđe.

 

KONCERT MIE DIMŠIĆ UZ FESTIVAL CVIJEĆA KOD VODENIH VRATA

27.05., u večernjim satima. Vodena vrata i novi dio Promenade uz Dravu prema Donjem gradu.

 

KONCERT TAMBURAŠKOG SASTAVA DYACO

27.05., od 20 sati, restoran "Muzej okusa" u paviljonu Gradski vrt (Sjenjak)

 

TRASH PARTY 90's

02.06., od 22 sata, noćni club Outside u Tvrđi

 

PANNONIAN CHALLENGE XVIII

07.-11.06., najveći regionalni festival ekstremnog sporta ove godine postaje punoljetan i slavi 18 godina letova, okreta, padova, plesa, smijeha – ukratko, vrhunske zabave, a tu će obljetnicu proslaviti spektakularno! Pannonian Challenge održat će se od 7. do 11. lipnja u Osijeku, u već svima dobro poznatom parku Copacabana. Sportski dio pratit će duge rasplesane noći, a svoj dolazak već je potvrdila i grupa S.A.R.S., koja će svoj štih ovom osječkom festivalu dati u petak 9. lipnja.

 

OSJEČKO LJETO MLADIH - OLJM

11.-18.06., po 37. put "Osječko ljeto mladih" obogaćuje edukacijski, sportski, umjetnički i glazbeni program u Osijeku. Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku ponovno organizira program koje će ove godine trajati od 11. do 18. lipnja. Kao i proteklih godina, očekuje nas 4 vrste programa - edukacijski, umjetnički, sportski i naravno, glazbeni. Ulaz na sva događanja je besplatan, a program će se održavati na više različitih lokacija u gradu. Informacije na službenoj web stranici ili na Facebook stranici OLJM

 

REUNITED FESTIVAL - DVORAC PRANDAU NORMANN, VALPOVO

16.-17.06., u Valpovu nedaleko Osijeka posjetite odličan festival urbane zabavne glazbe Između zidina jednog od najstarijih dvoraca u Slavoniji, Dvorca Prandau-Normann u Valpovu, kriju se mnoge priče, mitovi i legende. Jedna od njih svakako postaje i treće izdanje Reunited festivala, koji će kao i prošle godine, imati dva dana festivalskog programa na tri glazbena stagea. Uz glazbenu avanturu na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji očekuju vas razne radionice, besplatan kamp uz samu festivalsku lokaciju i nezaobilazna chill zona tijekom dnevnog programa. Za više informacija pratite nas na Reunited Festival pageu i Instagram profilu @reunitedfestival.

 

MASSIVE FOAM - PJENA PARTY

14.06., od 22 sata, noćni club Outside u Tvrđi

 

OSJEČKO LJETO KULTURE

29.06.-12.07., najveća kulturna manifestacija u istočnoj Hrvatskoj, programi uključuju kazalište, glazbu, likovnu umjetnost, glazbu, film, nove medije, književnost, plesnu umjetnost... Lokacije na kojima se održava su otvoreni prostori u starom gradu Tvrđi te slični prostori u drugim dijelovima grada. U slučaju lošeg vremena programi se održavaju u matičnim kulturnim institucijama ili drugim prikladnim prostorima. Vrijeme održavanja programa: poslijepodnevni i večernji sati. Informacije na službenoj web stranici: http://ljetokulture.osijek.hr/

 

BACKYARD ART FESTIVAL - GLAZBENI FESTIVAL, PARTY

14.-15.07., u blizini Osijeka, u Donjem Miholjcu, 50ak km zapadno rijekom Dravom, održava se jedan od najvećih partija na otvorenom. Do svibnja su koncert najavili sljedeći izvođači: Let 3, Brain Holidays, Lika Kolorado, Goatmare & The HellSpades, Paddy And The Rats, Iphaze, Stereo Banana, Edi Maružin i Banditi, ZAA

 

FERRAGOSTO JAM 10 - KULTNI GLAZBENI FESTIVAL, PARTY

03.-06.08., u blizini Osijeka, 70ak km zapadno u Orahovici na jezeru podno gorja Papuka i Krndije održava se jedan od najvećih partija na otvorenom. Do svibnja su koncert najavili sljedeći izvođači: Bajaga i Instruktori, Elemental, SIX PACK, pipschips&videoclips, Mašinko, Bad Copy, Lady Jelena, Lovely Quinces, Miki Solus, Laka, Ognjen Čudnoređe Bašić, Fajrunt, Domagoj Šimek, Beat Busters, Repetitor, LUCE, Sajsi MC, Jonathan, NLV, Pridjevi, The Yellow Buzz, Krankšvester (Sett & 3ki Stil), Antenat, DEBELI PRECJEDNIK / FAT PREZIDENT, KUKU$ Klan, She Loves Pablo, Kralj Čačka, Bolesna Braća.