Koncerti klasične i tradicijske glazbe

Ovdje doznajte koji će se koncerti klasične te tradicijske glazbe prirediti u gradu. Mjesta događanja su kazališta, crkve, muzeji te mnoge druge javne institucije kao i prostori na otvorenom.

Klikom na naziv koncerta doznate više o programu.

 

SVEČANA AKADEMIJA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ŽENA (KONCERT)

08.03., u 17 sati, u dvorani Gradske četvrti Osijek Gornji grad, Lava Mirskog 1. Udruga antifašističkih boraca i antifašista s kulturno-umjetničkim društvima Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije poziva vas na kulturno-umjetnički program kojim ćete iskazati podršku jačanju međusobne ljubavi, razvijanju sloge, solidarnosti i čovječnosti u unapređivanju životnoga općeg statusa naših žena, i života nas samih u zajednici s njima! Živio nam praznik, Međunarodni dan djelatnih žena u Osijeku, Hrvatskoj i Europskoj uniji. Program uključuje: pjesme hrvatskih pjesnika, tradicijske i zabavne popijevke, pjesme žalostinke, nastup Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Osijek 1862. i Hrvatskoga pjevačkog društva Lipa.

 

ANA RUCNER - 15 GODINA LJUBAVI ZA RADOST DJECE U BARANJI

23.03., u 19:30 sati, Hrvatsko Narodno Kazalište u Osijeku (HNK). Ulaznice za koncert u Osijeku možete kupiti na blagajni HNK Osijek, svim prodajnim mjestima Eventim.hr i on line na https://goo.gl/eYrSzT